• Producători
     

Vezi toți producătorii »

 


Cum cumperi?


Pe labunici.ro ai la indemana 3 modalitati de plata. Dupa ce ati adaugat produsele dorite in cos veti fi directionat spre pagina de comanda. Aici veti alege modalitatea de plata potrivita dumneavoastra:
1. Plata cu cardul bancar prin EuPlatesc.ro (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, etc)
2. Plata prin transfer bancar
3. Plata prin numerar, la livrare (varianta cu ramburs)
 
 
1. Plata cu cardul bancar prin EuPlatesc.ro (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, etc)
Partenerul nostru in procesarea platilor online este EuPlatesc. Veti plati cu card bancar iar labunici.ro nu solicita si nu va putea stoca nici un fel de informatii referitoare la cardul dumneavoastra.
Daca ati ales aceasta metoda de plata este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.
Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
Avantajele acestei metode de plata:
- siguranta
- comoditate si usurinta in procesul de comanda
- puteti trimite cadouri si Certificate Cadou altei persoane (puteti face cadouri celor dragi si in cazul in care sunteti in afara tarii sau in alt judet)
Cardul dumneavoastra va fi debitat de abia in momentul in care produsele comandate parasesc sediul nostru. Nu se percepe nici un comision suplimentar de la dumneavoastra pentru plata online.

EuPlătesc.ro este un serviciu oferit de către EuroPayment Services. EuroPayment Services s.r.l are o experiență din 2004 ca integrator de soluții de e-commerce și procesator de tranzacții online cu carduri bancare.
EuPlătesc.ro vă oferă un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare - 3DSecure.
EuPlătesc.ro dispune un sistem de gestiune a plătilor electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard. Sistemul proprietar de tranzacționare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluții anifraudă avansată care, împreună cu sistemul "Verified by Visa" de la VISA și "MasterCard SecureCode" de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică.
EuPlătesc.ro vă oferă o soluție de tranzactionare rapidă, solidă și sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).
2. Plata prin transfer bancar
Plata prin transfer bancar se va face prin ordin de plata, prin intermediul unei banci agreate de dumneavoastra. Imediat dupa plasarea comenzii veti primi prin email o factura proforma care va va informa asupra tuturor detaliilor de plata. Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe mail, originalul facturii fiind prezent in colet. Dupa ce ati efectuat plata va rugam sa ne transmiteti o copie a ordinului de plata (OP) prin email (contact@labunici.ro). Dupa efectuarea confirmarii platii (momentul intrarii banilor in contul nostru, aproximativ 2 zile lucratoare, functie de banca prin care ati facut transferul),comanda va fi procesata si veti fi contactat pentru a stabili momentul livrarii.
3. Plata prin numerar, la livrare (varianta cu ramburs)
Este simplu, platiti curierului care va aduce marfa. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Daca alegeti varianta de livrare prin serviciile de curierat interne ale postei romane, va informam ca la ridicarea coletului va trebui sa prezentati un act de identitate cu aceeasi adresa ca si cea inscrisa pe factura fiscala.

Pentru a putea efectua comanda, valoarea acesteia trebuie să fie de minim 50 ron.

Preturile contin TVA.
 
 
OPERATOR AL DOMENIULUI labunici.ro:

sc Bio Ferma La Bunici srl
str. Ciocarliei nr.1, Glina
Tel.: 0723 293 585
Cod Unic de Inregistrare: R 17746260
Of.Reg.Com.: J23/626/14.03.2012
Banca: BRD Sucursala BRATIANU, Bucuresti
IBAN: RO11BRDE410SV49993394100
 
Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza informatii contractuale.