• Producători
     

Vezi toți producătorii »

 
           

                    ARTA TRADITIONALA ROMANEASCA

 
 
Bucurosi de oaspeti,
Poftiti, intrati!
Adânca plecaciune Domniilor Voastre, cei care ati trecut pe labunici.ro.
Aici veti gasi povestea noastra...a românilor...a ROMANIEI!
POVESTEA începe la tara, in vacanta, la bunici - o simpla compunere a elevului din clasa a III-a .
POVESTEA continua cu traditii, icoane, obiceiuri, costume populare, primavara, joc, muzica ... e timpul amintirilor.
POVESTEA ajunge, în sfirsit, la fiecare dintre noi - ea este arta populara româneasca... e ca fata mare scoasa la petit de parinti, nimeni altii decât mesterii populari.
Noi suntem povestitorii...
 
 
 Inca din 2005 sc Bio Ferma La Bunici srl incearca prin magazinul la bunici.ro  sa readuca in actualitate viata bunicilor, a strabunicilor nostri, a traiului lor sanatos si simplu, a obiceiurilor si traditiilor, aflate astazi in pragul uitarii. Pentru ca aceasta cunoastere a trecutului nostru sa fie autentica va oferim obiecte de artizanat lucrate de unii din cei mai cunoscuti mesteri populari din tara noastra, vasnici pastratori ai traditiei romanesti milenare. Printre produsele traditionale romanesti pe care acest magazin online vi le propune, regasiti: ceramica traditionala, goblenuri, icoane religioase ortodoxe si bizantine, instrumente muzicale, masti populare, muzica populara, oua incondeiate, costume populare, jucarii din lemn, martisoare, cosuri cadou pentru sarbatorile de Paste si Craciun, carti despre traditii, obiceiuri, superstitii si credinte populare, albume foto si CD-ROM-uri cu imagini din Romania de ieri si de azi, obiecte populare vechi, obiecte din lemn sculptat, cadouri pentru cei dragi, cadouri pentru firme, angajati si parteneri de afaceri. Magazinul labunici.ro isi propune sa promoveze obiceiuri adanc inradacinate in viata oamenilor de la tara, in mod deosebit, obiceiuri din zilele speciale de Sfintele Paste, de Craciun si in zilele ce se sarbatoresc Sfinti.

Cadouri pentru firme

De asemenea, magazinul nostru online doreste sa dezvolte programe speciale de fidelizare a clientilor, colegilor, partenerilor dumneavoastra de afaceri prin oferta variata de cadouri personalizate. Astfel, compania noastra va prezinta o serie de produse traditionale romanesti ce se pot constitui in cadouri finite. In cazul in care compania dumneavoastra urmeaza a-si realiza propriile cadouri personalizate, magazinul nostru va sta la dispozitie cu produsele prezentate si consiliere gratuita in vederea alcatuirii unor cosuri cadou specific romanesti.

Va invitam sa descoperiti arta traditionala romaneasca realizata de mesteri populari din toata Romania.
Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza informatii contractuale.