• Producători
     

Vezi toți producătorii »

 
Termeni si conditii
 
Site-ul www.labunici.ro, numit mai departe Vanzator, este proprietatea SC BIO Ferma La Bunici SRL, inregistrata in Glina, cu sediul in str. Ciocarliei nr.1 , jud. Ilfov, Registrul Comertului J23/626/14.03.2012, CUI 17746260.

”labunici”este marca inregistrata in Romania.
 
 
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. BIO Ferma La Bunici SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii". Orice accesare a acestui site va fi interpretata ca o acceptare neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.
BIO Ferma La Bunici SRL garanteaza utilizatorului, persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda (numit mai departe Cumparator) acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul labunici.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei BIO Ferma La Bunici SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.
Dreptul de a crea o legatura web catre BIOMANIA este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru BIO Ferma La Bunici SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.
 
 ACTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.labunici.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
1. Comanda ( datele exacte de livrare si facturare, furnizate de Cumparator) si conditiile sale specifice
2. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
3. Termeni si conditii
Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.
 
 
FACTURARE
 
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
 
LIVRARE SI TRANSPORT
 
- Livrare
Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.
- Transport - Ambalare
In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.
 
 
OBLIGATIILE CUMPARATORULUI DE INREGISTRARE

In utilizarea serviciului, Cumparatorul este de acord sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre el, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si este de acord sa furnizeze aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre Cumparator, ne rezervam dreptul sa blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.
 
REFUZAREA UNEI COMENZI

La refuzarea unei comenzi Cumparatorul va fi instiintat prin email de motivul refuzului. 
Vanzatorul va putea refuza o comanda daca:
- nu exista pe stoc produsul comandat 
- plata Cumparatorului nu a fost finalizata in cazul platii cu cardul sau transfer bancar.
- a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului
- Cumparatorul nu este eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...)
 
SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.
 
TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.
 
CONDITII DE RETURNARE

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Clientii labunici.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Labunici.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. 
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS, pe mail sau folosind functia creata special „Returnari”. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.
"Clienti" sau "Cumparatorii" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
 
COPYRIGHT

Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea Bio Ferma La Bunici srl si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Bio Ferma La Bunici srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 
 

Dumneavoastra, ca Cumparator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.
Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza informatii contractuale.